Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen ontving nog geen bod op Assaidi


20 juni 2012 - Ondanks berichten in Turkije over een aanstaande transfer van Oussama Aissaidi naar Galatasaray heeft de Turkse topclub zich nog niet officieel bij SC Heerenveen gemeld. Er is nog geen bod binnengekomen.

De voorzitter van Galatasaray, Ünal Aysal, stelde eerder al dat de Turkse kampioen het met Assaidi eens is over diens persoonlijke voorwaarden. Dat zorgde voor verbazing in Friesland. Algemeen directeur Robert Veenstra in Voetbal International: "We weten dat er interesse is van diverse Turkse clubs. Maar niemand heeft zich nog concreet bij ons gemeld."

SC Heerenveen is overigens wel bereid mee te werken aan een eventuele transfer. Het contract met de Marokkaans international loopt immers volgend jaar zomer af. In dat geval zou Assaidi transfervrij uit Friesland vertrekken. De buitenspeler heeft al aangegeven zijn aflopende verbintenis niet te willen verlengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!