Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Engels avontuur voor Frank Demouge


20 juni 2012 - Een verrassende transfer van Frank Demouge. De aanvaller verruilt FC Utrecht voor AFC Bournemouth. Die club komt uit op het derde niveau van Engeland, League One.

Demouge was het afgelopen seizoen al niet zeker van een basisplaats en lonkte al langer naar een transfer. Dat Demouge nu uiteindelijk uitkomt op het derde niveau in Engeland is echter opvallend. Bij Bournemouth tekende de oud-speler van NEC, FC Eindhoven, FC Den Bosch en Willem II een tweejarig contract.

De 29-jarige Demouge drukte met zijn salaris op de begroting voor FC Utrecht. Het was dan ook een welkome verrassing dat Demouge de club al deze zomer verlaat. Vermoedelijk heeft FC Utrecht de fysieke sterke spits transfervrij naar Engeland laten gaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!