Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

UEFA stuurt Bjorn Kuipers naar huis


20 juni 2012 - Euro 2012 zit er ook op voor Bjorn Kuipers. De UEFA liet weten geen beroep meer te doen op onze landgenoot in de resterende wedstrijden in Polen en Oekraine.

Kuipers floot tijdens de groepsfase van het Europees Kampioenschap twee wedstrijden. De scheidsrechter floot Kroatië - Ierland dat eindigde in 3-1. Daarnaast mocht Kuipers het duel leiden tussen gastland Oekraïne en Frankrijk (0-2). Met die laatste wedstrijd schreef Kuipers historie omdat het nog nooit eerder voorkwam dat een duel gestaakt werd. Kuipers voelde zich hier toe genoodzaakt na ernstig noodweer in Donetsk.

Naast Kuipers moesten ook de Spaanse arbiter Carlos Velasco Carballo, de Duitser Wolfgang Stark en de Hongaar Viktor Kassai het veld ruimen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!