Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jordania zet Vitesse naar zijn hand


21 juni 2012 - Merab Jordania is van plan de complete Vitesse-top naar zijn hand te zetten. Woensdagavond werd Paul van der Kraan tijdens een aandeelhoudersvergadering definitief uit zijn functie ontheven. Erwin Kasakowski is benoemd als interim-directeur van Vitesse.

Van der Kraan was maar liefst acht jaar algemeen directeur van Vitesse maar moet nu het veld ruimen. Opvallend was dat Jordania zelf niet aanwezig was bij de aandeelhoudersvergadering maar een jurist had gemachtigd. Kasakowski, adviseur Marcell Ham, Kees Bakker van de Raad van Commissarissen en verschillende leden van het Stichtingsbestuur van Vitesse waren gisteren wel aanweezig.

Sinds de overname van Vitesse in 2010 is de Duitser Kasakowski de rechterhand en adviseur van Jordania. De Telegraaf spreekt de verwachting uit dat Vitesse op zoek gaat naar een nieuwe algemeen directuer en Kasakowski dan weer een stapje terug zet. En Vitesse is er overigens nog niet. Commercieel directeur Helle onlangs te horen dat ze kon vertrekken. Technisch directeur Ted van Leeuwen krijgt snel eenzelfde boodschap.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!