Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Clarence Seedorf kondigt vertrek bij Milan aan


21 juni 2012 - Clarence Seedorf vertrekt na een dienstverband van tien jaar bij AC Milan. Vandaag maakte de 36-jarige middenvelder het nieuws bekend. Al langer was het de verwachting dat beide partijen de aflopende verbintenis niet wilden verlengen.

Seedorf zal op korte termijn bekend maken waar hij zijn loopbaan zal vervolgen. Vermoedelijk ligt zijn toekomst in Brazilie, het land waar zijn vrouw vandaan komt. Botafogo deed Seedorf inmiddels al een aanbieding. Seedorf keek ook al verder vooruit: "In de toekomst zou ik graag ergens trainer of directeur zijn, maar dat is nu nog niet aan de orde. Voorlopig geeft zelf voetballen me nog het meeste plezier."

Vice-voorzitter Adriano Galliani van AC Milan: "Hij heeft het hier uitstekend gedaan. Gemiddeld speelde Seedorf 43 wedstrijden per seizoen voor Milan. Een ongelooflijk aantal." Seedorf won bij AC Milan onder andere twee keer de Scudetto, de Italiaanse titel (2004 en 2011) maar ook twee keer de Champions League (2003 en 2007).

Seedorf speelde 432 duels voor de Italiaanse club en scoorde daarin 62 keer. Seedorf: "Ik verlaat een familie, de Milan-familie, met wie ik zelfs meer tijd heb doorgebracht dan met mijn eigen familie."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!