Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Demouge blij met kans bij Bournemouth


21 juni 2012 - AFC Bournemouth kondigde gisteren de komst aan van Frank Demouge. Al met al een opvallende transfer vanuit de Eredivisie naar League One, het derde niveau van Engeland.

Demouge had zijn zinnen gezet op een vertrek bij FC Utrecht en ontving aanbiedingen uit Bulgarije, Cyprus en Roemenië. De keuze was echter makkelijk toen Bournemouth aanklopte. Demouge in gesprek met Voetbal International: "Onlangs ben ik in Engeland wezen kijken en het sprak me enorm aan. Dit buitenlandse avontuur is me op het lijf geschreven."

Met Bournemouth hoopt Demouge de weg omhoog te vinden. Demouge: "Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en het Engelse voetbal heeft me altijd getrokken. Bournemouth heeft een Russische eigenaar en is enorm ambitieus. Ik heb daar een paar goede gesprekken gehad. De club wil komend seizoen promoveren."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!