Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'John Heitinga wil weg bij Everton'


22 juni 2012 - John Heitinga werd het afgelopen seizoen speler van het jaar bij Everton en heeft in Liverpool nog een tweejarig contract. Toch sluiten insiders een vertrek van Heitinga bij Everton niet uit.

In het RTL-programma VI Oranje wordt gesteld dat de vrouw van de 28-jarige Heitinga graag weer in Nederland wil gaan werken. Charlotte-Sophie Heitinga, de zus van Boudewijn Zenden, wil terug naar Nederland. Financieel lijkt in Nederland geen enkele club Heitinga te kunnen veroorloven, ook zijn oude liefde Ajax niet. De Bundesliga is echter een interessant alternatief.

Opvallend is het nieuws wel. In een eerder stadium gaf Heitinga nog te kennen interesse te hebben om nog eens een stap in zijn loopbaan te zetten. Met de wens van zijn vrouw lijkt dat niet uit te komen. Mogelijk komt het wel eerder tot een terugkeer bij Ajax, de club waarover Heitinga al vaker stelde er graag te willen terugkeren. Heitinga speelde 80 keer in het shirt van het Nederlands Elftal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!