Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Manolev denkt na over vertrek bij PSV


22 juni 2012 - PSV lichtte de optie in het aflopende contract van Stanislav Manolev met de intentie nog een transfersom over te houden. De Bulgaarse back mag nog altijd uit Eindhoven vertrekken.

Manolev ligt nog tot de zomer van 2014 in Eindhoven vast. Er is concrete interesse van VfB Stuttgart, Lokomotiv Moskou en Rubin Kazan. Geintresseerde clubs zullen 1,5 miljoen euro voor de Bulgaars international moeten ophoesten. Zelf ziet Manolev een transfer ook wel zitten.

"Bij PSV blijven betekent voor mij geen straf, maar na drie seizoenen is het niet vreemd dat je ook nadenkt over eventuele andere mogelijkheden", aldus Manolev in gesprek met Voetbal International. "De Bundesliga is een prachtige competitie, een mooie nieuwe uitdaging."

Stuttgart heeft volgens Voetbal International de beste papieren, Manolev wil een Russisch avontuur echter nog niet uitsluiten. "Ik word dit jaar 27, dan moet je alles meenemen bij het maken van keuzes. Ook voor Rusland sta ik dus open."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!