Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC verlengt met Rens van Eijden


22 juni 2012 - NEC is er in geslaagd Rens van Eijden langer aan zich te binden. De verdediger tekende vandaag een contract tot de zomer van 2016. Ook Wesley Deenen, Joshua Smits en Stijn de Looijer hebben vandaag hun handtekening gezet onder een contract dat loopt tot 2016.

"We zijn blij dat we het contract van Rens tot 2016 hebben kunnen verlengen. Hij is een waardevolle verdediger, waar we de komende jaren nog veel van gaan genieten", aldus technisch directeur Carlos Aalbers op de website van NEC.

NEC verhuurt Deenen komend seizoen aan FC Oss. Smits doorliep de jeugdopleiding van NEC en krijgt nu een kans bij de selectie. Dat geldt ook voor Stijn de Looijer die afgelopen seizoen zijn debuut in het betaald voetbal maakte bij FC Den Bosch en nu transfervrij de overstap maakt naar Nijmegen.

Aalbers: "Voor De Looijer is dit contract een prachtige kans in de Eredivisie. Wij zien het erg in hem zitten! Het contract van Joshua Smits hebben we verlengd met twee jaar omdat hij zich enorm heeft ontwikkeld. We wilden hem graag behouden voor het team."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!