Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Huntelaar niet langer gewenst bij Oranje


23 juni 2012 - De uitschakeling van het Nederlands Elftal en de bijbehorende verziekte sfeer houdt de gemoederen nog altijd bezig. Vooral Klaas Jan Huntelaar moet het ontgelden. De aanvaller van Schalke lijkt zijn langste tijd bij Oranje te hebben gehad.

Het NRC tekende uit een anonieme bron op: 'De spelers zijn klaar met Huntelaar, ik vraag me af er nog toekomst voor hem is in Oranje. Ik sluit niet uit dat er een opstand komt als hij weer geselecteerd wordt. Bijna niemand wil nog met hem voetballen.'

Al na de wedstrijd tegen Denemarken (0-1 verlies) barstte de bom in het Oranje-kamp. Huntelaar zou een basisplaats hebben geëist. Bij een groot aantal collega international viel dat in slechte aarde. Zeker nadat bondscoach Bert van Marwijk hier in het laatste duel tegen Portugal ook nog gehoor aan gaf.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!