Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Miralem Sulejmani op de weg terug


25 juni 2012 - Miralem Sulejmani maakt morgen zijn rentree op het trainingsveld. Dat valt tegelijkertijd met de start van het nieuwe seioen in Amsterdam. Vandaag is er al een zogenaamde 'testdag'. Sulejmani is bijzonder gretig nadat hij eind januari aan zijn knie geblesseerd raakte.

Zelfs het huwelijk in Belgrado en diens vakantie in Tivat (Montenegro) werden volgens De Telegraaf in het teken gesteld van zijn herstel. Trainer Frank de Boer: "Hij is net wel of net niet volledig fit."

Sulejmani is dus op de weg terug. In De Telegraaf: "Ik ben in Antwerpen geopereerd en heb daar met mijn fysiotherapeut getraind." De bruiloft in eigen land werd bijzonder sober. Sulejmani: "Met alleen naaste familie en goede vrienden. Het echte feest komt later”

Overigens heeft Miralem Sulejmani in Amsterdam nog een contract tot volgend jaar zomer. Op papier kan Sulejmani dan ook na komend seizoen transfervrij de deur uit wandelen. Beide partijen zijn echter in gesprek over een nieuw driejarig contract.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!