Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Evaluatie functioneren bondscoach begonnen


25 juni 2012 - Directeur betaald voetbal van de KNVB, Bert van Oostveen, heeft een eerste gesprek met bondscoach Bert van Marwijk gehad. Het gesprek is een eerste evaluatiemoment naar aanleiding van Euro 2012. Het is nog te prematuur om te zeggen of Van Marwijk als bondscoach aanblijft.

Van Oostveen in De Telegraaf: "Ik voer, zoals eerder gezegd, gesprekken met diverse mensen bij en rond het Nederlands elftal en bij de KNVB. Ook komende week weer. Die evaluatie is een heel proces. Pas als we weten wat er precies fout is gegaan, en wie daar allemaal voor verantwoordelijk zijn, zullen we bij de KNVB onze conclusies trekken. Daarna treden we met onze bevindingen naar buiten. Eerder zal ik inhoudelijk niet reageren op de evaluatie."

Er kon niet worden gezegd wanneer er meer duidelijkheid komt. Van Oostveen: "Ik ga begin juli op vakantie, maar heb nog niets geboekt. Het kan dus zomaar zijn dat ik mijn vakantie uitstel. Half juli is de planning, maar ik sluit niet uit dat het eindoordeel later valt. In ieder geval zal iedereen voor 15 augustus, als Nederland in Brussel tegen BelgiŽ speelt, weten waar hij aan toe is."

De directeur sloot af: "We hebben het contract met bondscoach Bert van Marwijk in december 2011 niet voor niets verlengd tot medio 2016. Het was onze intentie om door te gaan zodat de bondscoach kan werken aan een vernieuwd Nederlands elftal voor EURO 2016 in Frankrijk. Nu evalueren we en naar aanleiding daarvan zal een beslissing vallen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!