Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vertonghen bereid het hard te spelen


25 juni 2012 - Jan Vertonghen is het bereid hard te spelen. Ajax en Tottenham Hotspur zijn het eens geworden over een transfersom van 12 miljoen euro met nog eens 3,5 miljoen euro aan extra betalingen vanwege prestaties. Toch hangt de transfer aan een zijden draadje.

Vertonghen bedong bij een contactverlenging bij Ajax dat hij zou meedelen bij een eventuele transfer. Dat bedrag zou uitkomen op 15% van de transfersom. Ajax heeft nu al meerdere malen verzocht aan Vertonghen om hier vanaf te zien. De Belgisch international gaat hier niet in mee. Vertonghen verdiende de afgelopen jaren juist minder dan ploeggenoten en ziet dit nu als compensatie.

Er wordt in De Telegraaf al gesteld dat Vertonghen 'met plezier' zijn contract in Amsterdam zal uitdienen. In dat geval speelt Vertonghen nog een jaar bij Ajax om vervolgens transfervrij de overstap te maken. In dat geval lonkt een lucratief contract.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!