Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Superboer El Hassnaoui kan naar Charkov


25 juni 2012 - De Graafschap raakt mogelijk Soufian EL Hassnaoui kwijt. De 22-jarige aanvaller staat in de belangstelling van Metalist Charkov. El Hassnaoui ontving reeds een eerste aanbod.

Door de degradatie van De Graafschap uit de Eredivisie kan El Hassnaoui voor een gelimiteerde transfersom vertrekken. Metalist Charkov is bereid dat bedrag te bepalen en ook El Hassnaoui ziet een lucratief contract in Oekraine wel zitten.

De Graafschap raakte eerder deze zomer al Michael de Leeuw (FC Groningen) en Rydell Poepon (ADO Den Haag) kwijt. Eerder werd al duidelijk dat Vito Wormgoor de club zou verlaten voor ADO Den Haag en Yuri Rose liet zijn contract ontbinden. Volgens De Gelderlander verwacht De Graafschap ook een vertrek van doelman Yves de Winter.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!