Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse moet naar Bulgaarse bekerfinalist


25 juni 2012 - In het Zwitserse Nyon is geloot voor de eerste en tweede voorronde van de Europa League. Eerder vandaag werd al duidelijk dat FC Twente in de eerste ronde uitkomt tegen UESanta Coloma uit Andorra. Ook de tegenstander van Vitesse is nu bekend.

In de tweede voorronde van de Europa League treffen de Arnhemmers de verliezend bekerfinalist van Bulgarije: Lokomotiv Plovdiv. In de Bulgaarse competitie eindigde de club op een zesde plaats. De finale werd verloren van landskampioen Ludogorets. Vitesse begint haar Europees avontuur op 19 juli met een uitwedstrijd. Een week later is in de Gelredome de return.

Overigens weet ook FC Twente al wie het treft mocht het UE Santa Coloma verslaan wat normaliter geen enkel probleem moet zijn. FC Twente wacht dan een tweestrijd met het Finse Inter Turku.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!