Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'AZ trekt doelman Yves de Winter aan'


25 juni 2012 - AZ staat op het punt zich te versterken met De Graafschap-doelman Yves de Winter. De Belgische keeper wordt op dit moment medisch gekeurd. Mogelijk sluit De Winter morgen al aan bij de eerste training van AZ. De Winter moet in Alkmaar de concurrentie aangaan met Esteban.

De internationals Rasmus Elm en Jozy Altidore ontbreken morgen nog op de eerste training. De aankopen Victor Elm en Mikhail Rosheuvel zijn volgens De Telegraaf wel aanwezig. De bedoeling is dat ook Steven Berghuis (FC Twente) aansluit. De transfer van de buitenspeler is echter nog niet helemaal rond.

AZ is na de aanstaande komst van De Winter en Berghuis alleen nog op zoek naar een linksback. Simon Poulsen vertrok immers uit Alkmaar. De Deense linksback heeft overigens nog geen nieuwe club gevonden. Bret Holman tekende eerder al een contract bij Aston Villa.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!