Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Steve McClaren woedend op Douglas


25 juni 2012 - Steve McClaren is totaal niet te spreken over Douglas. De Braziliaanse verdediger had zich vorige week al moeten melden voor de eerste trainingen van het nieuwe seizoen maar verscheen nog niet in Enschede.

'Ik ben boos, want dit kan natuurlijk niet', zegt McClaren in gesprek met Voetbal International. 'Douglas heeft ons een keer gemeld dat hij een paar dagen later terug zou keren omdat zijn moeder geopereerd moest worden en daarna hebben we niets meer van hem gehoord.' McClaren wil nog geen waarde oordeel vellen. 'Ik wacht eerst zijn uitleg over zijn absentie af, voordat ik beslis of zijn wegblijven consequenties krijgt.' De 24-jarige Douglas heeft in Enschede nog een contract tot volgend jaar zomer en lijkt met dit gedrag aan te sturen op een vertrek.

FC Twente is er overigens in geslaagd om de routiniers Denny Landzaat en Sander Boschker langer aan zich te binden. Beide spelers verlengden hun contract met 1 seizoen. Landzaat is 36 jaar, Boschker zelfs al vijf jaar ouder.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!