Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord verliest El Ahmadi aan Aston Villa


25 juni 2012 - Feyenoord staat op het punt om Karim El Ahmadi kwijt te raken. Aston Villa is bereid om 2,8 miljoen euro voor de Marokkaans international neer te tellen. Een bedrag dat Feyenoord nog altijd niet kan weigeren vanwege de financiele situatie.

De Rotterdamse club heeft dubbele gevoelens bij het aanstaande vertrek. El Ahmadi voelde zich namelijk thuis in Rotterdam-Zuid en stond op het punt zijn contract in De Kuip te verlengen. Er was Feyenoord veel aan gelegen om El Ahmadi, die het afgelopen seizoen uitgroeide tot de man op het middenveld, niet transfervrij de deur uit te laten gaan.

In 2008 betaalde Feyenoord nog 5 miljoen euro voor El Ahmadi aan FC Twente. Pas het afgelopen seizoen liet El Ahmadi zien dat bedrag ook waard te zijn geweest. In het seizoen 2010/11 liet Feyenoord hem zelfs nog op huurbasis naar Al Ahli uit Dubai vertrekken. In Dubai kreeg El Ahmadi het besef zijn gelijk in De Kuip te halen. El Ahmadi maakte indruk en nu is deze transfer het gevolg.

Het is onbekend of Feyenoord een vervanger zal aantrekken voor El Ahmadi. In een eerder stadium trok de club al Ruud Vormer van Roda JC aan. Vormer zou op het middenveld bij Feyenoord een prima duo kunnen vormen met Jordy Clasie. Als vervanger van Bakkal werd eerder al Lex Immers aangetrokken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!