Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Marwijk wil bouwen aan nieuw team


26 juni 2012 - Mocht Bert van Marwijk aanblijven als bondscoach van het Nederlands Elftal dan zal er flink worden gesneden in de selectie van het afgelopen Europees Kampioenschap. Zo moeten onder andere Klaas Jan Huntelaar, Rafael van ver Vaart en John Heitinga het veld ruimen.

Onder andere De Telegraaf en Voetbal Internationals stellen dat Van Marwijk het helemaal heeft gehad met de 'rotte appels' Huntelaar, Van der Vaart en Heitinga. Huntelaar en Van der Vaart zorgden tijdens het Europees Kampioenschap voor een bedorven sfeer in het Oranje-kamp nadat bleek dat beide geen basisplaats hadden. Heitinga viel in sportief opzicht helemaal door de mand.

Eerder werd al duidelijk dat Mark van Bommel uit eigen beweging zijn plek zou opgeven. Volgens De Telegraaf en Voetbal International kunnen oudgedienden als Wilfred Bouma, Joris Mathijsen en Khalid Boulahrouz de eer ook beter aan zich zelf houden. Van Marwijk wil ook met hen niet door. De Telegraaf en Voetbal International zijn het nog niet eens over de plannen van Van Marwijk met Kuyt. De Telegraaf stelt dat Van Marwijk twijfelt, Voetbal International meldt dat ook Kuyt geen toekomst meer heeft.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!