Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Manolev mag gaan praten met Stuttgart


26 juni 2012 - PSV heeft Stanislav Manolev toestemming gegeven om te praten met VfB Stuttgart, zo meldt Voetbal International. De Bulgaarse rechtsback is dichtbij een overgang naar de Bundesliga.

PSV besloot onlangs de optie in het aflopende contract met Manolev te verlengen om zo nog een transfersom aan de back over te houden. Voor 1,5 miljoen euro kon de Bulgaars international in Eindhoven worden opgehaald. Er was interesse van VfB Stuttgart en een aantal Russische clubs. De voorkeur van Manolev lijkt uit te gaan naar Stuttgart.

Niet alleen Manolev lijkt uit Eindhoven te vertrekken. Ook grootverdiener Orlando Engelaar staat in de belangstelling van een aantal clubs. Mogelijk kan PSV deze zomer afscheid nemen van Engelaar die met zijn salaris zwaar op de begroting drukt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!