Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Drukke transferzomer voor PSV


26 juni 2012 - Het lijkt drukke transferweken te gaan worden bij PSV. De club staat voor uitgaande transfers van Manolev, Engelaar en mogelijk ook aanvoerder Ola Toivonen. Daar tegenover staat de eventuele komst van Luciano Narsingh (SC Heerenveen) en Markus Henriksen (Rosenborg)

Newcastle United is de volgende club die haar interesse in Toivonen kenbaar heeft gemaakt. Ondanks een doorlopend contract is door PSV en Toivonen afgesproken dat de Zweeds international voor het juiste bedrag kan vertrekken. Volgens Voetbal International is dat bedrag ruim 10 miljoen euro. PSV verwacht een vertrek van Toivonen. Rosenborg BK-middenvelder Markus Henriksen is dan nadrukkelijk in beeld als vervanger van de Zweed.

Ondertussen heeft PSV zich al officieel bij SC Heerenveen gemeld voor Luciano Narsingh. PSV nam bij monde van technisch directeur Marcel Brands al contact op met de zaakwaarnemer van Narsingh, Mino Raiola. "Het heeft geen zin om met een club te gaan praten als de speler niet wil, vandaar dat ik Raiola duidelijk heb gemaakt dat we interesse hebben", aldus de technisch directeur van de Eindhovense club bij Voetbal International. Narsingh ziet een transfer naar Eindhoven wel zitten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!