Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuwe hoofdsponsor voor FC Utrecht


26 juni 2012 - FC Utrecht heeft een nieuwe hoofdsponsor geworden. Het is Health City. Met de luxe sport-, fitness- en ontspanningsketen werd een driejarig contract overeengekomen.

"Het shirtsponsorschap bij een ambitieuze betaaldvoetbalorganisatie als FC Utrecht draagt in onze ogen sterk bij aan de naamsbekendheid en uitstraling van onze keten. Wij zien, mede vanwege gedeelde sportieve doelstellingen, in FC Utrecht de ideale partner om het merk HealthCity te versterken. Wij hebben hoge verwachtingen en kijken uit naar de samenwerking", aldus René Moos, één oprichters en groot aandeelhouders van HealthCity, op FCUtrecht.nl

"Wij zijn erg blij en trots om deze samenwerking aan te mogen kondigen", stelt Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht. "HealthCity is een internationaal A-merk in zijn branche, wordt geleid door ex-topsporters en past uitstekend bij de positionering van FC Utrecht en de verdere uitbouw van de club. Een organisatie die, net als FC Utrecht, voorwaarden wil creëren voor een gezonde en sportieve omgeving."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!