Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Buitenlands avontuur voor Adam Maher?


26 juni 2012 - Adam Maher vertrekt mogelijk nog deze zomer bij AZ. De middenvelder is naar eigen zeggen in gesprek met een club, zo liet hij optekenen aan NuSport. De overgang zou volgens Maher 'een mooie stap' zijn.

"Het kan snel gaan, ik laat het aan mijn zaakwaarnemer", aldus Maher in gesprek met NuSport. Volgens De Telegraaf gaat het om een buitenlandse club. Gertjan Verbeek weet van niets. Officieel heeft er zich geen enkele club in Alkmaar voor Maher gemeld.

Verbeek in De Telegraaf: "Ajax gaat hem niet halen en PSV kan hem niet betalen. Dat zijn bovendien concurrenten van ons en die zullen diep in de buidel moeten tasten." Maher greep net naast een plaats in de EK-selectie van Bert van Marwijk.

Voetbal International weet te melden dat PSV overweegt een bod van 7 a 8 miljoen euro bij AZ neer te leggen. AZ zou echter vasthouden aan een vraagprijs van 12 miljoen euro. Maher heeft in Alkmaar nog een contract tot de zomer van 2015.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!