Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Alexander Buttner op weg naar QPR'


26 juni 2012 - Alexander Buttner is op weg naar Queens Park Rangers, zo meldt De Gelderlander. Die club lijkt de strijd van Fulham, Werder Bremen en Shakter Donetsk gewonnen te hebben.

Volgens De Gelderlander wordt er op het hoogste niveau onderhandeld tussen Vitesse en Queens Park Rangers. Vitesse heeft een serieus bod op Buttner ontvangen. Zelf sprak Buttner al met de manager van Queens Park Rangers, Mark Hughes.

Vitesse ontving vorige week al een bod van het Fulham van Martin Jol. Dat bod, twee miljoen euro, vond Vitesse te mager. Queens Park Rangers heeft een bod neergelegd wat Vitesse wel kan bekoren. Zelf voelt de 23-jarige linkspoot ook wel iets voor een avontuur in de Premier League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!