Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse sprak met Rutten en Valckx


26 juni 2012 - Vitesse heeft dinsdagavond onderhandeld met Fred Rutten en Stan Valckx, dat meldt Omroep Gelderland. Dat gebeurde in Oosterbeek. Namens Vitesse was onder meer interim-directeur Erwin Kasakowski aanwezig. Het is onbekend of ook eigenaar Merab Jordania bij de gesprek was.

Rutten moet de nieuwe trainer worden, terwijl Valckx de beoogde technisch directeur van Vitesse lijkt te zijn. Beide oud-PSV'ers waren niet voor commentaar bereikbaar. Het nieuws wordt bevestigd door een foto die in het bezit is van Omroep Gelderland en wordt bevestigd door getuigen die het gezelschap hebben gezien.

Fred Rutten werd al direct na het vertrek van John van den Brom naar Anderlecht in verband gebracht met Vitesse. Rutten stapte eerder dit jaar op als trainer van PSV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!