Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax bedankt Aissati voor bewezen diensten


27 juni 2012 - Ismail Aissati vertrekt definitief bij Ajax. De 23-jarige middenvelder speelde het afgelopen een belangrijke rol in de 31ste landstitel van Ajax maar moet dan toch vertrekken. Zelf is Aissati bijzonder verbaasd over de gang van zaken.

Volgens De Telegraaf wees Aissati in een eerder stadium een verminderde driejarige aanbieding af. Er werd tegelijkertijd afgesproken dat de middenvelder moest wachten op een nieuw voorstel. Aissati deed dat maar kreeg nu te horen dat hij bedankt wordt voor bewezen diensten.

Ismail Aissati sprak tussentijds al met Vitesse-eigenaar Merab Jordania over een eventueel dienstverband. Nu een langer verblijf bij Ajax is afgeketst beraadt Aissati zich over zijn toekomst. In het seizoen 2010/2011 speelde Aissati al eens op huurbasis in Arnhem.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!