Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Douglas is terecht en meldt zich bij Twente


27 juni 2012 - Douglas is weer terecht. De Braziliaanse verdediger had zich eigenlijk vorige week al bij FC Twente moeten melden maar zet vandaag voet op Nederlandse bodem. Hij hoopt zich zo spoedig mogelijk te voegen bij zijn ploeggenoten die al op trainingskamp zijn in De Lutte.

Er was wel een reden voor zijn late terugkeer. "Zijn verlate terugkeer heeft helemaal niets te maken met zijn wens om naar een andere club te gaan, maar wordt veroorzaakt door een gezondheidsprobleem van zijn moeder", aldus schoonvader en begeleider Gert Peerik in De Telegraaf.

"Het is niet verstandig van Douglas, dat hij zich niet aan de afspraken met de club heeft gehouden. Maar het is ook een cultuurkwestie. Het blijkt voor Brazilianen telkens weer lastig om na de vakantie familie en vrienden achter te laten. Ook voor een Braziliaan die het Nederlandse inburgeringsexamen heeft gehaald."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!