Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse niet naar Plovdiv maar naar Sofia


27 juni 2012 - Het Europees avontuur van Vitesse start op donderdag 19 juli vermoedelijk niet in Plovdiv maar in Sofia. Er zijn op dit moment werkzaamheden in het stadion van Lokomotiv Plovdiv waardoor er moet worden uitgeweken.

Het stadion van Levski Sofia is dan een voorname kandidaat om de wedstrijd daar te laten spelen. "Een delegatie van Lokomotiv heeft mij dat verteld vlak na de loting in Nyon," aldus technisch directeur Ted van Leeuwen in De Gelderlander. Volgens Van Leeuwen heeft Vitesse geen bezwaar. "Spelen in Sofia lijkt mij gunstig voor ons. De fans van Lokomotiv moeten dan ook een flinke reis afleggen."

De UEFA zal het verzoek van Lokomotiv Plovdiv om in Sofia te spelen nog goed moeten keuren. Een week later, op donderdag 26 juli, is de return in Arnhem.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!