Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Maher wil graag transfer naar PSV maken


27 juni 2012 - Adam Maher staat mogelijk voor de meest opvallende binnenlandse transfer van deze zomer. PSV heeft zich namelijk officieel bij AZ gemeld om te praten over een overgang van het talent van Alkmaar naar Eindhoven.

De negentienjarige Maher viel maar net buiten de boot bij de selectie van het Nederlands Elftal voor Euro 2012. Inmiddels heeft Maher de AZ-directie en trainer Gertjan Verbeek kenbaar gemaakt graag de overstap te willen maken naar Eindhoven.

Maher tegenover het Algemeen Dagblad: 'Ik heb nu ook bij AZ aangegeven dat ik toe ben aan een volgende stap. Ik ga weg. Wat dat betreft kan het snel gaan. Ik denk wel dat ik mijn laatste officiŽle wedstrijd voor de club heb gespeeld. Er is nu een bod op mij uitgebracht en dat is gebeurd door een interessante club.'

Beide clubs zijn de onderhandelingen nog niet gestart. De Telegraaf weet al wel te melden dat Maher in het Philips Stadion voor 4 of 5 seizoenen kan tekenen. PSV verwacht niet de hoofdprijs voor Maher te betalen omdat hij in Alkmaar niet tot de grootverdieners hoort. AZ denkt hier anders over.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!