Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Franse kampioen aast op El Hamdaoui


27 juni 2012 - Mounir El Hamdaoui speelt komend seizoen wellicht weer in een eerste elftal. Het Franse Montpellier zou interesse hebben in de bij Ajax overbodig geraakte aanvaller, zo melden diverse Franse media.

De Franse kampioen verkocht eerder deze week topscorer Olivier Giroud aan Arsenal. Nu zou Montpellier graag El Hamdaoui als vervanger van haar topscorer willen hebben. De transfersom moet geen problemen opleveren. Het salaris van El Hamdaoui wellicht wel.

Het is onbekend hoe El Hamdaoui zelf tegenover een overgang naar Montpellier staat. De aanvaller kwam nu al maanden niet voor een eerste elftal in actie en is nu ook zijn plaats in het nationale team van Marokko kwijt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!