Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Drie versterkingen voor Sparta


27 juni 2012 - Sparta Rotterdam heeft met Robert van Boxel (29), Jens van Son (24) en Danny Buijs (30) overeenstemming bereikt over hun komst naar Het Kasteel. De selectie Sparta dat komend seizoen wil strijden om de titel in de Jupiler League is daarmee in principe rond.

Algemeen/Technisch Directeur Wiljan Vloet geeft een toelichting bij de drie nieuwe spelers van Sparta Rotterdam.

"Robert van Boxel is een centrale verdediger met een jarenlange ervaring in het betaalde voetbal. In het verleden speelde hij voor PSV, ADO Den Haag, MVV en Cambuur. Hij heeft naast zijn voetballend vermogen ook uitstekende coachende kwaliteiten en hij is kopsterk. Robert tekent een driejarig contract bij Sparta."

"Jens van Son heeft de afgelopen vijf seizoenen bij FC Eindhoven veel ervaring opgedaan. Jens heeft als middenvelder veel diepgang in zijn spel en is een echte 'box-to-box speler', hij kan dus het gehele terrein van strafschopgebied naar strafschopgebied bespelen. Afgelopen seizoen was Jens ook aanvoerder en nu is voor hem de tijd gekomen om een nieuwe stap te maken in zijn carrière. Bij Sparta tekent Jens van Son een tweejarig contract."

"Danny Buijs heeft met ruim 200 wedstrijden in de Eredivisie enorm veel ervaring. Met zowel Excelsior, FC Groningen, Feyenoord en ADO Den Haag heeft hij in de Eredivisie gespeeld. Afgelopen seizoen speelde Buijs in Schotland bij Kilmarnock. Hij heeft bij Sparta een éénjarig contract getekend met maar één doelstelling, het kampioenschap van de Jupiler League."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!