Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

McClaren zet Douglas terug naar beloften


28 juni 2012 - Als een echte Braziliaan betaamt kwam Douglas enkele dagen te laat voor de eerste training. Dat was tegen het zere been van FC Twente, trainer Steve McClaren besloot de speler voorlopig bij de beloften mee te laten trainen.

"We zijn niet blij met deze situatie", aldus trainer Steve McClaren op de website van FC Twente. "We wisten van zijn familieproblemen, maar dat neemt niet weg dat hij eerder terug had moeten zijn. De club zal hem een gepaste boete opleggen."

Douglas: "Het is niet leuk, maar ondanks de privéproblemen begrijp ik dat de club deze maatregel neemt. Komende periode zal ik meetrainen met de beloften en ik hoop dat ik de kans krijg weer snel terug te keren in de selectie."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!