Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Swansea City bood te weinig voor Duplan'


28 juni 2012 - Edouard Duplan stond in de belangstelling van Swansea City. Een dienstverband in de Premier League zit er voor de Fransman echter voorlopig niet in. Swansea City wist met FC Utrecht geen akkoord te bereiken over de transfersom.

"Swansea deed een bod, dat vonden wij te laag. Toen was het klaar", aldus FC Utrecht-directeur Wilco van Schaik in gesprek met RTV Utrecht. Daarmee speelt FC Utrecht wel een gevaarlijk spel. Duplan heeft namelijk nog maar een contract tot volgend jaar zomer en kan dan transfervrij de deur uitlopen.

Dat geldt overigens niet alleen voor Duplan maar ook voor andere basiskrachten als Jan Wuytens, Alje Schut en Nana Asare. Van Schaik: "Wij kunnen het geld goed gebruiken, maar dat wil niet zeggen dat we spelers voor een habbekrats wegdoen. De fans kunnen gerust zijn, hij staat zaterdag gewoon op het podium."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!