Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Newcastle United concreet voor De Jong


29 juni 2012 - Luuk de Jong overweegt serieus een vertrek bij FC Twente. Newcastle United is zeer concreet en is volgens TC Tubantia zelfs al met een delegatie naar Nederland afgereisd. Newcastle United verhoogde inmiddels al haar bod van 10 naar 12,5 miljoen euro.

De Jong, die met Oranje actief was op Euro 2012, kan kiezen uit clubs uit de Engelse Premier League en de Duitse Bundesliga. In een eerder stadium gaf De Jong al te kennen geen trek te hebben in Benfica, dat eerder wel Ola John wist te verleiden tot een overgang naar Portugal.

De komende 48 uur lijken cruciaal voor de 21-jarige De Jong. De jonge aanvaller zal een beslissing moeten nemen over zijn toekomst. Een stap naar een grotere competitie of een jaar langer rijpen in Enschede bij FC Twente waar hij ook topscorer van Nederland kan worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!