Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV start seizoen zonder Zakaria Labyad


30 juni 2012 - Zondag begint PSV met de voorbereiding op het seizoen 2012-2013. Onder leiding van de nieuwe trainer Dick Advocaat zal er getraind worden. Meest opvallende afwezige is Zakaria Labyad.

Zakaria Labyad heeft gisteren opnieuw per brief laten aan technisch manager Marcel Brands laten weten dat de door PSV gelichte optie niet rechtsgeldig is en dat hij daardoor vanaf 1 juli transfervrij is. PSV stelt bij monde van Brands echter dat Labyad heeft nagelaten zijn contract voor 15 mei op te zeggen waardoor hij automatisch nog een seizoen onder contract staat. Labyad beweert dat hij wel degelijk het contract op tijd heeft opgezegd en zich hierdoor morgen niet hoeft te melden.

Naast Labyad ontbreken morgen op De Herdgang ook nieuweling Mark van Bommel, Kevin Strootman en Przemyslaw Tyton. Over drie weken sluit het drietal dat actief was op Euro 2012 aan bij de selectie. Spelers als Georginio Wijnaldum en Atiba Hutchinson sluiten eind volgende week aan in verband met interlandverplichtingen aan het einde van het afgelopen seizoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!