Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cvitanich keert toch eerder terug naar Ajax


30 juni 2012 - Dario Cvinatich keert terug naar Nederland en meldt zich morgen in Amsterdam bij Ajax. De aanvaller speelde afgelopen woensdag nog met Boca Juniors het eerste finaleduel om de Copa Libertadores tegen Corinthians maar botste met de trainer.

De 28-jarige aanvaller werd door Ajax aanvankelijk tot 1 juli aan Boca Juniors verhuurd. Omdat Boca Juniors in beide finalewedstrijden over Cvitanich wilde beschikken maakte de Argentijnse topclub een afspraak met Ajax om hem langer te behouden. Boca Juniors zou een maand extra salaris betalen om ook in juli een beroep op hem te doen.

Tevens werd verwacht dat Boca Juniors de optie tot koop zou lichten. Daarbij zou Boca Juniors in vier termijnen mogen betalen. Nu Cvitanich echter gebotst is met zijn trainer is een vertrek uit Amsterdam verder weg dan ooit. Mogelijk dat Cvitanich voor zijn kansen gaat in Amsterdam. Trainer Frank de Boer is nog op zoek naar een stand-in van Kolbein Sigthorsson nadat Dmitri Bulykin vertrok.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!