Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Narsingh: 'PSV concreet, Ajax niet in beeld'


30 juni 2012 - PSV heeft de beste papieren om Luciano Narsingh over te nemen van SC Heerenveen. Sterker nog, Ajax is volgens de zaakwaarnemer van Narsingh compleet buiten beeld.

Narsingh wacht rustig totdat PSV en SC Heerenveen een akkoord hebben over de transfersom. De 21-jarige Narsingh ziet een dienstverband in Eindhoven helemaal zitten. Zaakwaarnemer Mino Raiola in het Algemeen Dagblad: "PSV is een grote club met een goede trainer. We zullen PSV met alle respect behandelen."

Ajax is in ieder geval buiten beeld. "Maar Ajax is helemaal niet in de picture. Die onderhandelingen zijn destijds afgekapt en nooit hervat", aldus Raiola. SC Heerenveen bevestigt deze woorden. Ajax heeft weliswaar ooit een indicatie afgegeven wat ze wilde betalen maar nooit een bod gedaan. "Maar dat is intussen al zo lang geleden, daar zit stof op", zei technisch directeur Johan Hansma.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!