Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

McClaren hoopt dat De Jong blijft


30 juni 2012 - Luuk de Jong staat nadrukkelijk in de belangstelling van Newcastle United. Trainer Steve McClaren hoopt dat de aanvaller nog een jaar bij FC Twente blijft omdat hij vroeg of laat toch de stap naar het buitenland kan en gaat maken.

McClaren in De Telegraaf: "Maar het is het beste voor de club en de speler als hij nog een seizoen blijft. Vorig seizoen heeft hij een half seizoen op 'nummer negen' gespeeld. Ik denk dat hij dat nog een jaar moet doen. Luuk heeft alles, maar een eventuele overgang naar een buitenlandse topclub valt of staat met volwassenheid. In het verleden zijn spelers hier te vroeg vertrokken, waaronder Eljero Elia en Marko Arnautovic. Dus dat is ook mijn advies aan hem. Hij hoeft niets gejaagd te doen."

Luuk de Jong werd al in verband gebracht met een groot aantal clubs. Newcastle United, Benfica en Borussia Monchengladbach gingen al een stap verder en legden een bod in Enschede neer. De Jong gaf in een eerder stadium aan dat mocht hij FC Twente verlaten het voor een Engelse of Duitse club is. Een overgang naar Benfica is dan ook uitgesloten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!