Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Clarence Seedorf naar Botafogo


1 juli 2012 - Clarence Seedorf speelt de komende twee seizoenen in de Braziliaanse competitie. Vandaag maakte Botafogo zijn komst wereldkundig.

Er was Seedorf veel aan gelegen om in Brazilie te spelen. Seedorf heeft een Braziliaanse vrouw en gaf al meerdere malen aan graag daar nog eens te spelen. Botafogo is in zijn nopjes met de 36-jarige Seedorf en noemde het 'de belangrijkste transfer ooit van een buitenlandse speler door een club uit Brazilië'.

De middenvelder had een aflopende verbintenis bij AC Milan en maakt derhalve transfervrij de overstap naar Botofogo. Een groot aantal clubs uit Europa, het Midden-Oosten, de Verenigde Staten en China dong naar de handtekening van Seedorf. Het wordt echter een Braziliaans avontuur.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!