Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV is het seizoen begonnen


1 juli 2012 - PSV is het nieuwe seizoen begonnen. Vandaag stond op De Herdgang de eerste training onder leiding van Dick Advocaat op het programma.

Meest opvallende afwezige was Zakaria Labyad die zijn afwezigheid al had aangekondigd. PSV claimt immers dat de middenvelder ook komend seizoen in Eindhoven onder contract staat. Labyad was vergeten zijn contract op te zeggen. De regelgeving schrijft voor dat automatisch het contract onder de bestaande voorwaarden een jaar wordt verlengd.

Vandaag waren ook de EK-gangers Strootman, Tyton en nieuweling Van Bommel nog niet aanwezig. Ook onder andere Wijnaldum en Hutchinson waren afwezig omdat ze na het seizoen nog interlands speelden. Spelers als Dries Mertens, Tim Matavz en Marcelo waren vandaag wel van de partij evenals de nieuwelingen Mathias 'Zanka' Jørgensen, Boy Waterman en Ruud Swinkels

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!