Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Buttner zet zinnen op transfer naar Southampton


2 juli 2012 - Alexander Buttner is er wat hem betreft uit. Southampton moet de volgende stap in zijn loopbaan worden. De 23-jarige linkspoot bezocht de Engelse promovendus vorige week.

"Ik wil naar Southampton", aldus de 23-jarige linksback in gesprek met De Telegraaf. "Ik ben in afwachting of de clubs eruit komen, maar reken op medewerking van Vitesse." BŁttner maakte gisteren (zondag) nog wel de eerste training van Vitesse mee. Op korte termijn lijkt BŁttner de club te verlaten.

BŁttner heeft in Arnhem een contract tot de zomer van 2013. Naast Southampton hebben ook QPR, Werder Bremen en Fulham interesse. Zo deed Fulham een bod van 2 miljoen euro dat door Vitesse werd geweigerd. Southampton is bereid meer te betalen en wil de linkspoot voor drie seizoenen binden.

"Het zou een heel grote domper zijn als dit niet doorging", aldus BŁttner in De Telegraaf. "Ik ben in Southampton geweest en alles - tot de leefomstandigheden aan toe - is perfect. De club, het stadion en de ontvangst verbaasden me echt. Prachtig. En Southampton heeft grote ambities. Met de nieuwe geldschieter willen ze Manchester City achterna."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!