Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pappa voor SC Heerenveen


2 juli 2012 - SC Heerenveen staat op het punt zich te versterken met Marco Pappa. Eerder werd de aanvallende middenvelder en international van Guatemala al in verband gebracht met FC Twente, AZ en PSV.

Pappa is op dit moment actief voor Amerikaanse Chicago Fire. De 24-jarige middenvelder maakte op Youtube furore door het scoren van een aantal wereldgoals. Een groot aantal clubs bekeek deze met grote belangstelling. Trainers als Steve McClaren en Gertjan Verbeek zijn echter niet overtuigd van zijn kwaliteiten.

De aanvallende middenvelder uit Guatemala kon SC Heerenveen-trainer Marco van Basten wel bekoren. In Amerikaanse media wordt gesproken over een transfersom van slechts 600.000 euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!