Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

El Ahmadi definitief naar Aston Villa


2 juli 2012 - Karim El Ahmadi verruilt Feyenoord definitief voor Aston Villa. De Engelse club bevestigde de komst van de Marokkaans international op haar website. De 27-jarige El Ahmadi tekende in Birmingham een contract voor drie seizoenen.

El Ahmadi stond op het punt zijn nog een jaar doorlopende contract bij Feyenoord te verlengen. Toen Aston Villa zich echter meldde wilde El Ahmadi maar al te graag aan de slag in de Premier League, de sterkste competitie ter wereld. Voor Paul Lambert betekent El Ahmadi zijn eerste aankoop als manager van Aston Villa. Feyenoord is het met Aston Villa eens geworden over een transfersom van een kleine drie miljoen euro.

El Ahmadi op de website van Aston Villa: "Ik ben erg blij dat ik bij deze fantastische club aan de slag kan en kijk er naar uit om hier te voetballen. Het is leuk dat ik de eerste aankoop van deze manager ben en ik kijk er naar uit om dit seizoen mooie dingen te doen met het team en deze club. Deze club moet spelen om een plaats bovenin de middenmoot en dat is iets wat we met dit team moeten bereiken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!