Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Newcastle United haakt af voor De Jong


2 juli 2012 - Newcastle United heeft niet langer belangstelling voor Luuk de Jong. De Premier League club is van mening dat De Jong te onduidelijk is over zijn toekomst. Daarnaast komt de club niet tot een vergelijk met FC Twente. Dat meldt TC Tubantia.

Newcastle United zou volgens TC Tubantia een bod van veertien miljoen euro op De Jong hebben gedaan. De clubleiding van FC Twente is niet op dat bod ingegaan. In een eerder stadium boden The Magpies al 10 en 12 miljoen euro.

Ook dat De Jong onduidelijk is spreekt niet in zijn voordeel. Tegen Newcastle United zou De Jong hebben aangegeven graag de overstap te willen maken. Dat deed de aanvaller echter ook tegen het Duitse Borussia Monchengladbach.

Trainer Steve McClaren gaf vorige week nog aan te hopen dat De Jong nog een jaar in Enschede aanblijft zodat hij zich verder kan ontwikkelen. Het is onbekend hoe concreet de belangstelling van Gladbach is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!