Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

KV Mechelen haalt ook Nicklas Pedersen op


2 juli 2012 - KV Mechelen heeft ook haar derde Deense spelers uit de Eredivisie binnen. Na Mads Junker (Roda JC) en Thomas Enevoldsen (FC Groningen) werd nu Nicklas Pedersen aangetrokken. In tegenstelling tot zijn landgenoten had Pedersen nog een doorlopend contract. KV Mechelen wist het met FC Groningen eens te worden over de voorwaarden.

De 24-jarige Pedersen was geen vaste waarde in Groningen. De Noordelingen waren dan ook bereid afscheid te nemen. Opvallend is dat Pedersen onderdeel uitmaakte van de Deense selectie op Euro 2012. Overigens kwam hij in Polen en Oekraïne niet aan spelen toe.

Harm van Veldhoven, vanaf deze zomer trainer van KV Mechelen, slaagt er met zijn club opnieuw in een speler uit de Eredivisie naar de Jupiler Pro League te halen. Pedersen tekende in Mechelen een driejarig contract. Een medische keuring heeft Pedersen al met succes doorlopen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!