Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ raakt Klavan kwijt aan Augsburg


2 juli 2012 - AZ raakt Ragnar Klavan kwijt aan het Duitse FC Augsburg. De 26-jarige verdediger verlaat AZ per direct. In Duitsland lag bij de nummer veertien van het afgelopen Bundesliga-seizoen een tweejarig contract klaar.

Klavan had in Alkmaar nog een contract tot volgend jaar zomer. Begin 2009 maakte Klavan de overstap van Heracles Almelo naar AZ. In dat eerste halve jaar pakte Klavan bij AZ onder Louis van Gaal de landstitel. In totaal speelde Klavan 78 competitiewedstrijden voor AZ tussen begin 2009 en medio 2012.

Eerder speelde Klavan voor Valerengen IF (Noorwegen), FC Flore Tallinn en Tulevik Viljandi (beiden Estland). Het is onbekend wat voor een transfersom er gemoeid is bij de transfer van Klavan naar Augsburg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!