Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV woedend op Sporting en Labyad


2 juli 2012 - PSV heeft geen enkel goed woord over voor Sporting Lissabon en Zakaria Labyad. De Portugese club presenteerde de middenvelder vandaag als nieuwe aanwinst. PSV gaat er nu een zaak van maken.

Dat is opvallend te noemen, want er is geen akkoord met PSV over de transfervoorwaarden. Labyad claimt dat hij transfervrij is. PSV stelt dat er een optie is gelicht de verbintenis met Labyad met twee jaar te verlengen. Mocht die optie niet in lijn zijn met de jurdische richtlijnen dan ligt Labyad nog altijd een jaar vast onder de voorwaarde van vorig seizoen. De middenvelder heeft namelijk nagelaten zijn contract op te zeggen.

Technisch directeur Marcel Brands had dan ook geen goed woord over voor de handelswijze van de Portugese club en de middenvelder. Labyad werd vandaag gepresenteerd, de middenvelder signeerde een vijfjarig contract. "Dit is respectloos van Labyad én Sporting", aldus Brands in gesprek met het Eindhovens Dagblad. PSV wil de zaak nu voor laten komen. Tot die tijd is Labyad niet speelgerechtigd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!