Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord en Valerenga eens over opvolger El Ahmadi


2 juli 2012 - Feyenoord staat op het punt zich te versterken met Harmeet Singh. De Rotterdammers hebben met het Noorse Valerenga IF een akkoord bereikt over de transfersom van de 21-jarige middenvelder. Sing moet in De Kuip de opvolger worden van Karim El Ahmadi die werd verkocht aan Aston Villa.

Volgens de website van Valerenga IF reist Singh morgen naar Nederland voor de medische keuring en om te onderhandelen over zijn persoonlijke voorwaarden. Singh speelde ruim 120 duels in het eerste elftal van de Noorse club. De middenvelder met Indiase roots speelde tevens voor alle vertegenwoordigende jeugdelftallen van Noorwegen. Dit jaar maakte hij zijn debuut bij het nationale team van zijn land, de teller staat inmiddels op drie interlands.

Feyenoord heeft nog niet op de berichtgeving van Valerenga IF gereageerd. Singh had bij de Noorse club nog een contract tot het einde van 2012. Feyenoord heeft zodoende een transfersom moeten betalen. Volgens Noorse media ligt deze tussen de 450.000 en 500.000 euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!