Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

McClaren: 'We hoeven niet te verkopen'


3 juli 2012 - Steve McClaren heeft een waarschuwing afgegeven aan buitenlandse clubs. Zijn club, FC Twente, heeft de middelen niet nodig om nog meer van haar spelers te vertrekken. FC Twente zal dan ook alleen meewerken met uitgaande transfers als er absurde bedragen op tafel worden gelegd.

Door de transfer van Ola John voor ruim negen miljoen euro naar Benfica is de nood om spelers te verkopen niet hoog. "Na het afgelopen seizoen kreeg ik te horen dat we één speler moesten verkopen om de boeken weer in balans te krijgen", aldus McClaren in gesprek met Voetbal International.

McClaren vervolgt: "Tenslotte had FC Twente toen ook al geïnvesteerd in de aankopen van Andreas Bjelland en Dusan Tadic. Door het vertrek van Ola John is er nu geen druk meer om te verkopen. Spelers kunnen wel van alles willen, maar wij kunnen nu bepalen wat er gebeurt. Daar ben ik blij mee, want ik wil niemand kwijt."

Newcastle United werd de afgelopen week in verband gebracht met Luuk de Jong en Douglas. Voor De Jong is overigens nog veel meer belangstelling uit het buitenland. Benfica ziet in Leroy Fer de ideale opvolger van de Belgisch international Axel Witsel die in de belangstelling staat van bijna alle Europese topclubs.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!