Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pedersen over KV Mechelen: 'Juiste keuze'


3 juli 2012 - Nicklas Pedersen tekende gisteren een driejarig contract bij het Belgische KV Mechelelen. Daarmee volgt de speler van FC Groningen de voetsporen van zijn landgenoten Thomas Enevoldsen en Mads Junker die eerder deze zomer de overstap maakten vanuit de Eredivisie naar Mechelen.

De transfer van Pedersen kwam moeizaam tot stand. "Ik wist van de interesse van KV Mechelen, maar ik wilde toch eerst komen kijken en even praten met de trainer voor ik mijn beslissing nam. Na vandaag ben ik ervan overtuigd dat dit de juiste keuze is. Andere clubs hadden ook interesse, maar enkel bij Van Veldhoven had ik het gevoel dat hij me er echt bij wilde", aldus Pedersen in gesprek met Gazet van Antwerpen.

"Ik ken Enevoldsen en Junker allebei heel goed van bij de nationale ploeg. Na hun eerste dagen bij de club vertelden ze me dat ze meteen goed opgenomen waren in de groep. Dat betekent veel voor mij. De sfeer zit denk ik wel goed bij deze spelersgroep en we beschikken over een uitstekende trainer."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!